Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de locaties geopend?

Carriënta is het hele jaar door open. En...Of het nu mooi of slecht weer is; de activiteiten gaan altijd door. Onze campings zijn open vanaf medio april tot 1 november.

Hoe oud moet je zijn?

Je moet 7 jaar zijn om deel te kunnen nemen aan de Outdooractiviteiten en je moet een mede- deelnemer hebben van minimaal 18 jaar. Ook de hoofdboeker dient minimaal 18 jaar te zijn.

Ik ben niet zo sportief...En nu?

Dat is geen enkel probleem. De challenge activiteiten eindigen steeds op het middenplein van Carrienta. Dus durf je niet of is een activiteit conditioneel te hoog gegrepen, dan wacht je gewoon even op je groepje en maakt de mooiste foto's. Je vrienden zullen je dankbaar zijn. En gaan je vrienden biken of kajakken, dan kun je gewoon even van een colaatje genieten op 1 van onze terassen.

Gaan de activiteiten door bij slecht weer?

Ja de activiteiten gaan altijd door. Er is altijd een deel van de rotsen droog en daar beginnen we dan aan de challenge. En bij kajakken word je toch al nat...

Kan ik het programma ook aanpassen aan mijn wensen?

Dat is mogelijk vanaf 50 deelnemers. Je kunt een offerte aanvragen via info@outdoor.nl of even bellen met 0031(0)172 820000.

Is het wel veilig?

Ja dat is het zeker, maar we willen wel nadrukkelijk een voorbehoud maken. Jij bent zelf de belangrijkste schakel v.w.b. de veiligheid. Je dient dan ook de instructies van onze instructeurs goed op te volgen, geen drank of drugs te gebruiken en graag fit aan de start te verschijnen.

Dekt mijn verzekering deze activiteiten wel?

Een standaard ziektekosten verzekering dekt geen redding, repatriëring en meer-medische kosten in het buitenland. Wij adviseren je dan ook met klem om een reisverzekering met bergsport-outdoordekking af te sluiten.

Wat is de status van mijn boeking?

Als je een boeking hebt gedaan (en betaald), dan stuurt onze computer je meteen de factuur, voucher en reisinformatie. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst even in je ongewenste e-mail. Tref je daar niets aan, vul dan alsjeblieft het contactformulier even volledig in en wij zoeken de boeking voor je op. Je onvangt de reispapieren dan (nogmaals) per e-mail) Het contactformulier vind je hier: https://www.outdoor.nl/contact.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over het arrangement?

Als je niet tevreden bent over de dienstverlening, dan dien je meteen jouw ongenoegen uit te spreken bij de dienstdoende medewerkers. Zij kunnen je meteen helpen met het oplossen van het probleem. Lukt dat niet, dan dien je de klachtenprocedure te volgen, zoals omschreven in onze voorwaarden.