Boeken

Een Outdoorprogramma boeken voor jouw groep is heel eenvoudig!
Surf hieronder lekker door de aanbiedingen heen en maak een keuze op basis van het arrangement door op boeken te klikken.
Onze website wijst je daarna door de boeking heen. Veel plezier met het maken van je keuze!

€ 45
a

Carrienta Challenge.

In onze steengroeve Carrienta kun je allerlei survival activiteiten beleven. Een hele dag lekker buiten actief zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

€ 49
a

Carrienta Challenge + Klimmen.

Een gecombineerde dag waarbij plezier voorop staat. We starten met een Challengeparcours in Carrienta en na de middag gaan we klimmen. Genoeg rotsen en voldoende moeilijkheidsgradaties om je klimtalenten te testen.

€ 59
a

Carrienta Challenge + Kanovaren.

Een combi dag waarbij samenwerking en een onvergetelijke dag beleven voorop staan. We starten met het Challengeparcours in Carrienta en maken na de lunch een prachtige tocht in een kajak over de rivier.

€ 59
a

Carrienta Challenge + Mountainbiken.

Een combidag waarbij je 's morgens in onze steengroeve Carrienta de challenge doet en 's middags op een mountainbike door de bossen crosst.

€ 49
a

Carrienta Challenge + Hike.

De hele dag fijn buiten actief zijn. Challenge ochtend en een prachtige hike (in de volksmond: valleien van legendes). De Ardennen zijn hier op hun best: donker, vol van mystiek en oude verhalen. De ruine van chateau dAmbleve en haar legende. Enjoy!

€ 50
a

Carrienta Challenge + Boogschieten.

Een gecombineerde dag waarbij plezier voorop staat. We starten met het Challengeparcours in Carrienta en sluiten de dag af met een gevarieerde boogschietcompetitie en kijken we welke schutter het dichtst bij de roos kan schieten.

€ 59
a

Carrienta Challenge + After Party.

Een gecombineerde dag waarbij we starten met het Challengeparcours in Carrienta en we de dag afsluiten met een geweldige Afterparty waar we onze real American burger kunnen bereiden en daarbij mag natuurlijk een groot kampvuur ook niet ontbreken.